Meniu

Linkuri utile      DESPRE NOI » Comunicate de Presă » Comunicat de Presă - 30.09.2014

Comunicat de presă  Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București aduce la cunoștința opiniei publice  următoarele informații:
    În data de 29. 09. 2014  s-au prezentat la sediul Universității noastre din Str. Constantin Noica nr 140, București,  ofițeri ai poliției judiciare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, care au solicitat înscrisuri și date informatice în legătură cu desfășurarea examenului de licență al absolvenților specializării kinetoterapie ai Universității Constantin Brâncuși din Tg. Jiu, examen organizat în cadrul UNEFS București.
    Menționăm faptul că nu a existat nici un fel de percheziție asupra Universității noastre sau a vreunui  cadru didactic din această instituție.
    De asemenea subliniem faptul că Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport a respectat toate procedurile metodologiei de organizare a unui examen de licență.
    UNEFS București nu este implicată în nici o acțiune ilegală, iar conducerea Universității se delimitează de orice activitate ce încalcă în orice fel Carta Universitară sau legile în vigoare.

 

Departamentul de Comunicare și Relații Externe din UNEFS București


Clock
1:20
24 October, 2018
Hartă site
Contact
 Căutare 
                 
Copyright @ 2010 UNEFS. Toate drepturile rezervate
Web design by